Rapujuhlat Helsingin paraatipaikalla Saaristossa Klippanilla!

Klippanin luodolla on osattu juhlia sekä herkutella ravuilla jo liki 120 vuoden ajan. Joka puolella ympäröivä meri, rapukattaukset, herkulliset rapumenut ja hilpeät rapulaulut tekevät Saariston rapukesteistä ikimuistoisia. Ainutlaatuinen jugend-villa tarjoaa puitteet niin kahden henkilön romanttisiin illallisiin kuin yli 400 henkilön yksityistilaisuuksiin.

Ravintola Saaristo tarjoilee kotimaisia joki- ja täplärapuja sekä rapumenuja 24.7. alkaen aina syyskuun lopulle.

Varaa omat saksiniekkasi jo tänään!>>


Keittiömestarin Suositusmenu & Saariston perinteiset Rapumenut (pdf) >>

KEITTIÖMESTARIN SUOSITUSMENU

Kuohkea keitto mustajuuresta ja pikkukaloista sekä lakulimppukrutonkeja
***
Kotimaisia täplä- tai jokirapuja
valintanne mukaisesti.
Ravut tarjotaan perinteisesti hienonnetun tillin, paahtoleivän ja Ahvenanmaan voin kera.
***
Rotukarjan marmoroitunutta ulkofileetä
täyteläistä viikunakastiketta ja Hasselbackan palsternakkaa
***
Kotimaista Klippan juustoa, luomutomaattihilloketta ja unikonsiemennäkkäriä
***
Café Noir 57 % suklaamousse,
praline-suklaamuroja ja raikasta vadelmasorbettia

Hinta: 67,00 / henkilö
Lisäksi veloitamme ravut päivän hintaan viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun kappalemäärän mukaan.

- Ilmoitattehan tilausta tehdessänne rapujen määrän (suositus vähintään 8 rapua/henkilö)
sekä lajin; täplärapuja/jokirapuja.
- Keittiömestarin suositusmenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle.
- Erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaisesti.
- Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen.

SAARISTON PERINTEISET RAPUMENUT

ALKURUOAKSI
Kotimaisia täplä- tai jokirapuja valintanne mukaisesti.
Ravut veloitetaan päivän hintaan/kpl.
Ravut tarjotaan perinteisesti hienonnetun tillin, paahtoleivän ja Ahvenanmaan voin kera.
Suosittelemme varaamaan vähintään 8 rapua/henkilö.

PÄÄRUOAKSI
Fenkolinsiemenöljyssä kypsennettyä merilohta, 38,00 / henkilö
kukkakaalirisottoa ja kuohkeaa bouillabaisse-kastiketta
TAI
Villipiparjuurella maustettua häränrintaa, 40,00 / henkilö
tryffeliperunaa ja rakuunakastiketta
TAI
Rotukarjan marmoroitunutta ulkofileetä 48,00 / henkilö
täyteläistä viikunakastiketta ja Hasselbackan palsternakkaa

JÄLKIRUOAKSI
Café Noir 57 % suklaamousse,
praline-suklaamuroja ja raikasta vadelmasorbettia

Yllä olevat hinnat pääruoan kohdalla sisältävät pää- ja jälkiruoan.
Lisäksi veloitamme ravut päivän hintaan viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun kappalemäärän mukaan.

- Ilmoitattehan tilausta tehdessänne rapujen määrän (suositus vähintään 8 rapua/henkilö) sekä lajin; täplärapuja/jokirapuja.
- Edellytämme yhtenäistä pääruokavalintaa yli 12 henkilön seurueilta.
- Erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaisesti.
- Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen.

KASVIRUOKAILIJAN MENU

Sitrusliemessä haudutettua latva-artisokkaa ja ruusunlehtivinegretti
***
Rapea rösti Jussi-perunasta ja iltulaukasta,
kesän kasviksia ja hopeasipulikermaa
***
Café Noir 57 % suklaamousse,
praline-suklaamuroja ja raikasta vadelmasorbettia

46,00/henkilö